7.50-16 OZKA KNK28 / 7,200 RSD + PDV

  • Tip :Spoljna guma
  • Dimenzija :7.50-16
  • Proizvodjac :OZKA
  • Dezen :KNK28
  • Nosivost i tip :12 platana TT
  • Garancija :2 godine
  • Dostupnost :Nazovite za proveru stanja.
  • Cena :7,200 RSD + PDV
  • Opis :Poljoprivredna guma za prikolicu. Dobra i na asfaltu i na polju. Otporna karkasa na bočne sile i udare. Proizvedeno u Turskoj.

Traktorske gume: OZKA

Kompanija Ozka osnovana 1994. godini, tokom prvih godina bavila se protektiranjem guma. Kompanija Ozka, sa vizijom da kao brend lider na domac´em tržištu Turske i renomirani brend na inostranom tržištu, jasno prati svoju poslovnu politiku i ciljeve sa svojim strateškim planovima i aktivnostima da realizuje na profesionalan nacin. U okviru ove delatnosti, zapoceta je proizvodnja u novom objektu, 2004. godine i pocela je kompletiranjem asortimana agro programa, asortimana guma za kombi vozila, prikolice, traktorskih guma, teške gradevinske mašine, kombajne, viljuškare i specijalne gume za vojna vozila. Karakteriše ih visok kvalitet proizvodnje, visoka izdržljivost i trajnost, otpornost na habanje cak i u najekstremnijim uslovima , praceno ekološkim principima u proizvodnji.

Ozka, nastavlja sa svojim investicijama i povec´anju kapaciteta, asortimanu proizvoda su dodate radijalne traktorske gume, time je postala jedna od najvec´ih postrojenja proizvodnje guma u zemlji.

Ozka, se procula na domac´em tržištu u kratkom vremenskom periodu sa svojim snažnim, pouzdanim i izdržljivim gumama, od kojih su svi u skladu sa nacionalnim i medunarodnim standardima (TSE, ETRTO, ECE) i izvoze gume širom sveta, uglavnom u Evropi i Bliskom istoku.

Pošto je usvojila Menadžment totalnim kvalitetom, Ozka realizuje standarde ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 27001 sistem upravljanja i stoga obezbeduje kvalitet proizvoda i bezbednost u svim svojim procesima pocevši od kontrole sirovina ulaza i ukljucujuc´i post-pošiljke .

Ozka, postupajuc´i sa filozofijom "zaposlenog je kamen na održivi rast", pruža okruženje i resurse potrebne za ucešc´e i razvoj svojih zaposlenih zajedno sa investicijama mašine opreme. U okviru ovog obima, planira i primenjuje aktivnosti kao što su prisustvo na domac´im i inostranstvu sajmovima, seminarima, obukama, itd

Info i naruČivanje

Vir Agrar d.o.o. Beograd